Elk jaar worden diverse bijzondere concerten gehouden in het mooie Hervormde kerkje in Hemmen. Dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod van muzikanten. De concerten worden gegeven op zondag 7 april, zondag 16 juni en zondag 8 september om 15 uur.

Kaartjes

De kaartjes kosten € 10,- per concert. Voor kinderen tot 12 jaar € 5,-. De voorverkoop start per 1 maart bij Brasserie Heerlijkheid tegenover de kerk.

Concertlunch

U kunt voorafgaand aan het concert kiezen voor een speciale concertlunch bij Brasserie Heerlijkheid. De kosten hiervoor zijn exclusief kaartje € 19,50.

 

Accordeon Ensemble ARTE geeft in de serie sfeervolle concerten in het Hervormde kerkje het eerste concert van 2019 op zondagmiddag 7 april

Accordeon is klassieke en moderne muziek: absoluut!

Accordeon is jazz en filmmuziek: beslist!

Accordeon is klassieke tango en tango nuevo: onmiskenbaar!

Accordeon is valse musette en swing: uiteraard!

Accordeon is volks- en feestmuziek: jazeker!

Het accordeon is misschien wel het meest veelzijdige instrument wat er bestaat. En dat wil ARTE laten horen.

De vijf accordeonisten van ARTE hebben het instrument in hun hart gesloten en willen passie uitdragen in concerten met muziek die het accordeon het beste doet klinken. Met hun instrumenten ademt ARTE lucht en zet deze om in kleurige muzikale klanken: hoe fantastisch klinkt Bach, hoe vertrouwd Malando en hoe gepassioneerd Piazzolla. Laat je verrassen en geniet van de vele facetten van dit prachtige instrument.

De accordeonisten hopen jullie te ontmoeten bij dit concert.

 

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.