Stichting CNME Hemmen

CNME Hemmen organiseert het hele jaar door voor jong en oud activiteiten op het gebied van cultuur, natuur, milieu & educatie op en rondom Landgoed Heerlijkheid Hemmen.

Al ruim vijf jaar is CNME Hemmen actief in en rondom Hemmen om iedereen net zo enthousiast te maken over de prachtige natuur, historie en cultuur van het unieke landgoed en haar omgeving. De vrijwilligers van CNME Hemmen organiseren op verschillende plekken in Hemmen themawandelingen (met fotografie), speurtochten, lezingen, knutselmiddagen en creatieve activiteiten. Naast een heerlijke en gezellige ochtend, middag of avond leert u dan gelijk meer over de cultuur en natuur van deze mooie plek in de Betuwe.

Agenda met activiteiten

Het hele jaar zit boordevol activiteiten bij CNME Hemmen. Regelmatig is er een activiteit voor kinderen en voor volwassenen te doen. Het overzicht vindt u op deze website van CNME Hemmen.

Wandelingen over het landgoed

Wilt u een keer met een groep vrienden, familie of collega’s eropuit? CNME Hemmen biedt diverse wandelingen aan over het landgoed met een deskundige gids, die u en uw gasten van alles vertelt over de omgeving (historie en/of natuur). De kosten hiervoor zijn € 2,- per persoon met een minimum van € 20,-. Voor aanvraag of meer informatie kunt u een mail sturen naar info@cnmehemmen.nl.

Daarnaast heeft CNME Hemmen twee wandelroutes van ca. 5 kilometer en een fietsroute van 20 kilometer ontwikkeld. De informatieve boekjes met deze routes zijn gratis verkrijgbaar bij winkel Soesa op het kerkplein in Hemmen. Ook vindt u daar het prachtige fotoboek van Jannemieke Termeer, voor slechts € 5,- te koop. Daarmee steunt u gelijk deze vrijwilligersorganisatie.

Word vrijwilliger

CNME Hemmen kan altijd extra hulp gebruiken bij de organisatie van haar activiteiten. Wanneer u het leuk vindt als vrijwilliger te helpen, kunt u met CNME Hemmen contact opnemen.

Postadres: Kerkplein 4, 6672 LB Hemmen
E-mail: info@cnmehemmen.nl

Rabobank: NL34 RABO0154 4559 38 – KvK: 09207216