CNME ’t Pakhuis werd CNME Hemmen

Het was voor CNME ‘t Pakhuis tijd voor een nieuwe, beter passende naam. ‘t Pakhuis krijgt als nieuwe naam ‘CNME Hemmen’. Twee jaar geleden besloot deze organisatie namelijk de verbouwde fruitschuur aan de Boelenhamsestraat in Hemmen te verlaten en voortaan haar activiteiten te organiseren vanuit dorpshuis ‘De Oude School’.

CNME Hemmen organiseert het hele jaar door activiteiten op het gebied van cultuur, natuur, milieu en educatie op en rondom Hemmen. “Aangezien de oude naam te veel verbonden was aan het pand hebben de vrijwilligers besloten verder te gaan onder een nieuwe naam”, vertelt Albert Olde Daalhuis, bestuurslid van CNME Hemmen. “De verbondenheid met de plaats Hemmen blijft natuurlijk wel belangrijk gezien de mooie diversiteit van de natuur hier.”

CNME Hemmen is al jarenlang actief om iedereen net zo enthousiast te maken over de prachtige natuur, historie en cultuur van uniek Hemmen en haar omgeving. Inhoudelijk verandert er niets aan de organisatie. “De vrijwilligers blijven zich inzetten om in en rondom Hemmen activiteiten voor jong en oud te organiseren, vervolgt Albert. “Voor komend jaar ligt er alweer een kalender klaar met themawandelingen, speurtochten, lezingen, knutselmiddagen en culturele activiteiten.”

Meer informatie over alle activiteiten vindt u op www.cnmehemmen.nl en u kunt CNME Hemmen volgen via de Facebookpagina /CNMEHemmen. Op www.heerlijkhemmen.nl vindt u alle activiteiten van Hemmen.

De foto is gemaakt door Ina Dragt.